Google +

joi, 28 iunie 2012

extreme.metall.bancuri@blogger.com, pentru tine bancurile saptamanii de pe bancuri.glumet.ro

Bancurile saptamanii de pe bancuri.glumet.ro

Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.
La un moment dat, la radio, crainica anunta:
- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
Tipul foarte enervat:
- Nu unul, sute, sute !

Mai multe bancuri cu nebuni

Un baietel intreaba o fetita:
- Ce-i vrei de la Mos Craciun?
- O papusa Barbie. Dar tu?
- Eu vreau un Tampax
- Tampax? Ce e asta?
- Nu stiu, dar la televizor zic ca daca il folosesti, poti merge la plaja oricand, te poti plimba cu bicicleta in orice zi, poti sa dansezi, sa mergi la piscina, tot ce vrei… fara ca nimeni sa-si dea seama!

Mai multe copiii spun lucruri traznite

Un cuplu era in vacanta in Pakistan.
La un moment dat, fiind la cumparaturi, au intrat intr-un mic magazin de sandale. Din interior au auzit pe cineva cu accent pakistanez zicand :
- Strainilor ! Va rog, intrati ! Poftiti in umila mea pravalie ! Cei doi au ascultat indemnul.
Pakistanezul le spuse :
- Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului. Sotia era fascinata de
relatarea pakistanezului, dar sotul ei simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator:
- Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta ? Pakistanezul a replicat :
- De ce nu le incerci si vezi de unul singur ?
Ei bine sotul, dupa ce s-a consultat un pic cu sotia lui, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga cu nerabdare de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera, cat il tinea gura:
- LE-AI PUS INVERS !! LE-AI PUS INVERS !

Mai multe bancuri diverse

Pentru mai multe bancuri noi viziteaza acum bancuri.glumet.ro. Pentru a preveni acest email sa ajunga in folderul Junk (Spam) te rog adauga adresa noastra in lista ta de contacte.

O zi super iti dorim in continuare!
Echipa bancuri.glumet.ro

Ai primit acest email pentru ca te-ai abonat la serviciul gratuit oferit de bancuri.glumet.ro sau adresa ta este publica pe unul din site-urile sau directoarele web partenere. Acest mesaj nu poate fi catalogat drept spam, deoarece contine date de identificare despre expeditorul sau si ofera mijloace de dezabonare. In cazul in care acest mesaj a ajuns in casuta ta nesolicitat, te rog sa accepti scuzele noastre. Daca vrei sa nu mai primesti acest mail, trimite-ne un email cu titlul DEZABONEAZA la adresa bancuri@glumet.ro.

Follow Me!